Maak op afstand verbinding met databases in Windows Hosting

Door extern verbinding te maken met een database, kun je deze beheren met tools zoals MySQL Query Browser , MySQL Workbench of Microsoft SQL Server Management Studio Express . Als je extern verbinding wilt maken met een database, vind je hier een lijst met de instellingen die je nodig hebt.

Veld Wat in te voeren ...
Hostnaam of Server De hostnaam van uw database
Poort MySQL : 3306
MS SQL : 1433
Gebruikersnaam De gebruikersnaam van de databasegebruiker
Wachtwoord Het wachtwoord van de databasegebruiker
Database De naam van de database

Zie voor specifieke informatie over je databaseBekijk databasegegevens voor mijn Windows -hosting .

Opmerking: directe databaseverbindingen bieden geen ondersteuning voor beveiligde (SSL) verbindingen.