Maak op afstand verbinding met databases in Windows Hosting

Door extern verbinding te maken met een database kun je deze beheren met tools zoals MySQL Workbench of Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) . Als je extern verbinding wilt maken met een database, vind je hier een lijst met de instellingen die je nodig hebt.

VeldWat in te voeren ...
Hostnaam of ServerDe hostnaam van uw database
PoortMySQL : 3306
MS SQL : 1433
GebruikersnaamDe gebruikersnaam van de databasegebruiker
WachtwoordHet wachtwoord van de databasegebruiker
DatabaseDe naam van de database

Zie voor specifieke informatie over je databaseBekijk databasegegevens voor mijn Windows -hosting .

Opmerking: directe databaseverbindingen bieden geen ondersteuning voor beveiligde (SSL) verbindingen.