Maak variaties voor een variabel product

Als je eenmaal kenmerken voor je variabele product hebt gemaakt, kun je elke unieke variant maken. Varianten kunnen verschillende prijzen, afbeeldingen, SKU's en beschrijvingen hebben die specifiek zijn voor die variant. Variaties zijn gebaseerd op een combinatie van productkenmerkwaarden.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op Producten , die worden uitgevouwen en extra opties bieden.
  3. Klik op Alle producten in het uitgebreide menu Producten.
  4. Selecteer het variabele product dat je wilt bewerken.

Opmerking: Zorg ervoor dat je eerst attributen aanmaakt.

5. Vul in het gedeelte Productgegevens het volgende in:
    • Ga naar het gedeelte Variaties in het linkermenu om variaties op je kenmerken te maken.
    • Selecteer Variant toevoegen om variaties afzonderlijk toe te voegen of Maak variaties van alle kenmerken om elke variant te genereren op basis van de kenmerken die je hebt gemaakt, en klik op Start .
      • Er wordt een pop-upvenster weergegeven als je ervoor kiest om variaties te maken op basis van alle kenmerken. Kies OK om door te gaan.
    • Klik om elke aangemaakte variant uit te vouwen. Je moet minimaal een prijs toevoegen om de variaties die je hebt gemaakt op te slaan.
      • Om dezelfde prijs aan alle variaties toe te voegen, selecteer je Normale prijzen instellen in de vervolgkeuzelijst en klik je op Start.
      • Er verschijnt een pop-upmodus. Voer de waarde in en selecteer OK .
  6. Klik op de knop Concept opslaan of Publiceren in de rechterbovenhoek.

Je kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen in de productvariaties.

Volgende stappen