Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak verbinding met Avalara AvaTax

Maak verbinding met een nieuw of bestaand AvaTax -account. Als je meer dan één bedrijf hebt in AvaTax, kies dan het juiste bedrijf om je Websites + Marketing -webwinkeltransacties te registreren.

Vereist: je hebt een Websites + Marketing Commerce Plus -abonnement nodig ( vergelijk pakketten en prijzen ).
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Handel en kies onder Algemeen voor omzetbelasting voor de fysieke en digitale producten van je webwinkel.
  4. Selecteer Gratis verbinding maken .
  5. Als je al een Avalara -account hebt, selecteer je Aanmelden . Als je een nieuw account maakt, vul je de informatie in het formulier in en selecteer je Account maken .
  6. Meld je aan bij je nieuwe account in Avalara met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je zojuist hebt aangemaakt.
  7. Selecteer welk bedrijf je wilt koppelen, zodat Avalara je transacties kan registreren en selecteer vervolgens Opslaan .

Opmerking: Selecteer in het gedeelte Belastingen op je Websites + Marketing -site op elk gewenst moment Instellingen om terug te keren naar Avalara. Selecteer Aanvullende instellingen om je volledige Avalara -account in hetzelfde venster te openen.