Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak verbinding met mijn beheerde WordPress -server met SSH (Secure Shell)

Zodra je SSH hebt ingeschakeld op je Beheerde WordPress -account, volg je deze algemene stappen om verbinding te maken via SSH met een client.

Vereist: Je hebt het volgende nodig om deze stappen uit te voeren:

Heb je alle informatie begrepen? Aan de slag!

1. Start je SSH -client.
  2. Voer de host (je domeinnaam of IP -adres) en poort (22 voor SSH) in om de SSH -verbinding tot stand te brengen.
  3. Voer je FTP -gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer hierom wordt gevraagd.

Meer informatie

• De exacte stappen om verbinding te maken via SSH zijn afhankelijk van de SSH -client die je gebruikt. Zie meer documentatie voor PuTTy of Terminal .
  • Vind algemene SSH-opdrachten voor je WordPress-site in het WP-CLI-handboek .