Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Maak via Remote Desktop (RDC) verbinding met mijn Gen 4 Windows -server

Je kunt de Remote Desktop Connection (RDC) van Microsoft gebruiken om je Gen 4 Windows VPS of Dedicated server te beheren.

1. Open Extern bureaublad-verbinding op je Windows-computer.
  2. Voer het IP -adres van je Generation 4 -server in en selecteer Verbinden .
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server in wanneer hierom wordt gevraagd en selecteer vervolgens OK .