Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Maak via Remote Desktop (RDC) verbinding met mijn Gen 4 Windows -server

Je kunt de Remote Desktop Connection (RDC) van Microsoft gebruiken om je Gen 4 Windows VPS of Dedicated server te beheren.

1. Open Extern bureaublad-verbinding op je Windows-computer.
  2. Voer het IP -adres van je Generation 4 -server in en selecteer Verbinden .
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server in wanneer hierom wordt gevraagd en selecteer vervolgens OK .