Beheer van e -mailabonnementen en adressen

Je kunt je e -mailabonnementen en -adressen beheren met het Workspace Control Center.

1. Meld je aan bij Workspace Control Center . Voer je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy in en klik op Aanmelden (je Workspace -e -mailadres en wachtwoord werken hier niet).
  2. Klik op E -mail weergeven.
  3. Selecteer in het menu Extra de optie Alle e -mailabonnementen weergeven .

Opmerking: als je de naam van een e -mailabonnement wilt wijzigen , klik je in het menu Weergeven op aan de rechterkant op Abonnementen . Klik vervolgens op Alle abonnementen en klik vervolgens op de naam van het e -mailabonnement dat je wilt hernoemen. Klik vervolgens bovenaan de lijst met e -mailadressen voor het geselecteerde pakket aan de rechterkant op Naam wijzigen . In het veld Plan Naam een nieuwe naam voor de geselecteerde e-mail Plan.

4. Vouw het e -mailabonnement uit met het adres of de adressen die je wilt beheren.
  5. Gebruik de selectievakjes om het adres / de adressen te selecteren die je wilt beheren.
  6. Optioneel: Klik naast de naam van het abonnement op Account toevoegen om een nieuw e -mailadres toe te voegen aan het e -mailabonnement.
  7. Beweeg je muis over een e -mailadres om het optiemenu te openen, waar je:
    • Wachtwoord wijzigen
    • Schakel tussen accounts
    • Verwijder het adres
    • Ga naar het Centrum voor e -mailinstellingen
    • Bewerk de instellingen voor het e -mailadres
  8. Klik op Ok of Opslaan om je wijzigingen te bevestigen.