Mijn Workspace Email toevoegen aan Outlook (Windows)

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email instellen.

Voeg je e-mailadres van Workspace Email toe aan Outlook 2016 of nieuwer voor een Windows-computer. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen.

1. Open Outlook.
  2. Selecteer Bestand en vervolgens Account toevoegen.
    Account toevoegen
  3. Als je Outlook nog niet eerder hebt geopend, zie je een welkomstscherm.

4. Voer je e-mailadres van Workspace Email in en selecteer Verbinden.
    Voer e-mailadres in
  5. Opmerking: Als Outlook automatisch je Workspace Email-account ontdekt, kun je je wachtwoord invoeren en op Verbinden klikken. Vervolgens kun je naar stap 11 gaan.

6. Selecteer POP of IMAP.
    Geavanceerde-instellingsopties
  7. Voer onder Inkomende e-mail de server en poort in.
  8. Wat moet je invoeren als …ServerPoort
    Inkomende server (IMAP)imap.secureserver.net993
    Inkomende server (POP)pop.secureserver.net995
  9. Als je IMAP gebruikt, moet je als Versleutelingsmethode SSL/TLS uit de lijst selecteren.
    IMAP-accountinstellingen
  10. Als je POP gebruikt, selecteer dan het selectievakje voor SSL/TLS.
    POP-accountinstellingen

11. Voer onder Uitgaande e-mail de server en poort in:
    • Server: smtpout.secureserver.net
    • Poort: 465
  12. Selecteer als Versleutelingsmethode SSL/TLS uit de lijst.
  13. Selecteer Volgende.
  14. Voer je wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Wachtwoord-invoeren
  15. Zodra je een bevestiging ziet dat je e-mailaccount is toegevoegd, klik je op Gereed.

Meer informatie

• Lees dit artikel als je in plaats daarvan Microsoft 365 hebt.
  • Hulp nodig? Probeer onze tips voor probleemoplossing om je e-mailaccount te koppelen.