Handmatig mijn Workspace Email toevoegen aan Outlook 2010 of 2013 (Windows)

Stap 4 van de set-up van mijn Workspace Email serie.

Voeg je Workspace Email -account toe aan Outlook 2013 of 2010 voor een Windows -pc met behulp van poort- en serverinstellingen. Dan kun je zakelijke e -mails versturen en ontvangen.

Microsoft biedt geen ondersteuning meer voor nieuwe installaties van Outlook 2013 of 2010 voor Windows. Zie de ondersteuningspagina van Microsoft voor meer informatie.

1. Open Outlook, klik op Bestand en selecteer Account toevoegen .
    Klik op Bestand en vervolgens op Account toevoegen
  2. Selecteer Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren en klik op Volgende .
    Selecteer Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren en klik op Volgende
  3. Selecteer Internet-e-mail en klik op Volgende .
    Selecteer Internet-e-mail en klik op Volgende
  4. Vul het volgende formulier in:
    • Je naam: Volledige naam.
    • E -mailadres: Workspace -e -mailadres.
    • Accounttype: POP of IMAP. ( Wat is het verschil tussen POP en IMAP? )
    • Inkomende server (s):
      imap.secureserver.net
      pop.secureserver.net
    • Uitgaande server: smtpout.secureserver.net
    • Gebruikersnaam: E -mailadres werkruimte.
    • Wachtwoord: E -mailwachtwoord voor werkruimte.

Voer de e -mailaccountinstellingen in
  5. Selecteer Wachtwoord onthouden en schakel Aanmelden met beveiligde wachtwoordverificatie uit .
  6. Klik op Meer instellingen ... en selecteer Uitgaande server .
  7. Selecteer Mijn uitgaande server (SMTP) vereist verificatie en Gebruik dezelfde instellingen als mijn inkomende mailserver .
    Uitgaande server: Selecteer Voor mijn uitgaande server is verificatie vereist en Gebruik dezelfde instellingen
  8. Opmerking: Selecteer Aanmelden met als stap voor probleemoplossing. Voer vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in . Gebruik je volledige Workspace -e -mailadres als je gebruikersnaam.

9. Ga naar het tabblad Geavanceerd en vul de volgende velden in:
    • Serverpoortnummers:
      IMAP: 993 (SSL - aanbevolen) of 143.
      POP: 995 (SSL - aanbevolen) of 110,
    • Deze server vereist een versleutelde verbinding (SSL): Selecteer deze optie als je SSL -poorten gebruikt.
    • Uitgaande server: 465, 587 (SSL - aanbevolen) of 80, 3535, 25
    • Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: Stel SSL in als je SSL -poorten gebruikt of kies Geen.
    • Servertime -outs: dit is aan jou.
    • Laat een kopie van berichten achter op de server: Deze optie is aan jou. Als je een POP -account hebt en je gebruikt meer dan één manier om toegang te krijgen tot je e -mail, moet je dit selecteren. Als je een kopie op de server laat staan, wordt je e -mailopslaglimiet sneller verbruikt.

Geavanceerd: voer de poortinstellingen in
  10. Klik op OK . Klik op Account toevoegen op Volgende .
  11. Klik op Voltooien . Outlook verifieert de instellingen van je Workspace -account en laadt je e -mailinbox.

Je e -mailaccount is ingesteld op Outlook 2013/2010 en je kunt aan de slag! Als je je e -mail aan een ander apparaat wilt toevoegen, klik je op Vorige . Als je er helemaal klaar voor bent, ga dan naar de volgende stap!

Probleemoplossing