Handmatig mijn e -mailadres toevoegen aan Outlook 2016 (Windows)

Als je de functie Automatisch opsporen niet wilt gebruiken om je e -mail in te stellen, of als deze niet goed werkt, kun je je e -mailadres handmatig toevoegen aan Outlook 2016 op Windows.

1. Open het Configuratiescherm vanuit het menu Start .
  2. Selecteer Gebruikersaccounts > E -mail (Microsoft Outlook 2016) .
    Klik op E -mail
  3. Selecteer Profielen weergeven .
    Klik op Profielen weergeven
  4. Selecteer Toevoegen .
    Klik op Toevoegen
  5. Voer bij Profielnaam de naam van het nieuwe profiel in en selecteer vervolgens OK .
    Voer de profielnaam in en klik op OK
  6. Selecteer Handmatige configuratie of extra servertypen en selecteer vervolgens Volgende .
    Selecteer Handmatige configuratie of extra servertypen en klik op Volgende
  7. Selecteer Microsoft 365 , voer je e -mailadres in en selecteer Volgende .
    Selecteer Microsoft 365 en klik op Volgende
  8. Wanneer je de aanmeldingspagina ziet, voer je je e-mailadres in en selecteer je Volgende .

Opmerking: je wordt mogelijk gevraagd om twee aanmeldingsopties nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd. Gebruik de optie Werk- of Schoolaccount.

Voer je e -mailadres in
  9. Voer je Microsoft 365 -e -mailwachtwoord in en meld je aan . Het aanmelden en configureren van je e -mailaccount kan enkele minuten duren. Selecteer Gereed .
  10. Selecteer Voltooien om de installatie te voltooien.
    Voltooi de installatie