Mapmachtigingen aan gedelegeerden toewijzen

After you grant delegate access to another GoDaddy customer, they can access your account on your behalf at a level of your choosing. Each access level grants delegates permission to manage your domain names. You can further refine their domain access by granting different permission levels to domain folders you've created.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer in het bovenste menu Instellingen en dan Mappen beheren.
    selecteer Mappen beheren
  3. Klik op het potloodpictogram naast de domeinmap die je wilt bewerken.
  4. Onder Beheertoegang en Toegang overdragen stel je het pictogram in op Aan of Uit om de machtigingen voor elke gedelegeerde aan te passen.
    Toegangsniveau Beschikbare acties
    Beheertoegang
    • Contactgegevens bijwerken
    • Naamservers bewerken
    • Hostnamen bewerken
    • Doorsturen bewerken
    • Vergrendelen of ontgrendelen
    • Instellingen voor automatisch verlengen
    • Subdomeinen beheren
    Toegang overdragen
    • Overdragen naar een ander account van GoDaddy
    • Overdragen naar een andere registerhouder
    • Domeinen verwijderen
    • Domeinen via een veiling verkopen

Opmerking: Als je het niveau Beheertoegang wilt bewerken, schakel je voor elke gedelegeerde Beheertoegang uit in de map Alle domeinen.

5. Klik op Opslaan.