Marketinge-mailabonnees toevoegen

Als je eenmaal je formulier voor e-mailmarketingabonnementen hebt aangepast en een marketingmail hebt gemaakt, kun je abonnees toevoegen. Je kunt ook lijsten met e-mailadressen maken die moeten worden gebruikt voor specifieke mailings.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Open uw site.
    • Voor Website Builder: scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheer naast de website die u wilt wijzigen.
    • Voor digitale marketing: scrol omlaag naar Online marketing en selecteer Beheer naast de site die u wilt wijzigen.
  3. Open je abonneesectie.
    • Voor Website Builder: Selecteer vanuit je dashboard Verbindingen > Abonnees .
    • Voor digitale marketing: Selecteer in je dashboard E -mailmarketing > Abonnees .
  4. Controleer of je tabblad Abonnees actief is en selecteer Importeren.
  5. Kies in het venster dat wordt weergegeven wat in jou geval de beste optie is: een persoon toevoegen, meerdere mensen tegelijk toevoegen of importeren uit een bestand. Volg de aanwijzingen op het scherm.
    Importeer één persoon, tal van mensen tegelijk of een bestand.