Marketinge-mailberichten maken

Maak contact met je bezoekers door ze te laten inschrijven voor e-mails over je website. Als je verkoopmeldingen, promoties, of nieuwsbrieven aanmaakt als onderdeel van een e-mailcampagne, weten abonnees je website te vinden, wat het verkeer naar je website vergroot.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Overzicht op het tabblad Marketing.
    Klik op Overzicht in het menu Marketing
  3. In het venster Overzicht in het gedeelte Campagnes klik je op Aan de slag als dit de eerste campagne is die je hebt gemaakt. Zo niet, klik dan op Maken.
    klik op Aan de slag

Opmerking: Als je meer dan één account voor e-mailmarketing hebt, word je eerst gevraagd er eentje te kiezen.

4. Selecteer een sjabloon om aan de slag te gaan.
    kies een sjabloon
  5. In het rechter venster worden automatisch op je website gebruikte afbeeldingen weergegeven, die je naar de banner of tekst van je e-mail kunt slepen.
    sleep afbeeldingen naar sjabloon
  6. Gebruik de verschillende werkbalken om elementen toe te voegen, zoals tekst, afbeeldingen, titels en knoppen. Zie het volgende artikel voor meer informatie: Je eerste campagne samenstellen en verzenden.
  7. Als je de e-mail hebt opgesteld, klik je op Doorgaan.
  8. Gebruik het tabblad Ontvangers om e-mailadressen of een contactenlijst toe te voegen en klik op Doorgaan.
  9. Gebruik het tabblad Details om items toe te voegen zoals Onderwerp, volgopties en social media, en klik op Verzenden om het meteen te mailen.
    Als je klaar bent, klik je op verzenden

Opmerking: Als je de mailing voor een andere keer wilt plannen, klik je op Later verzenden en volg je de aanwijzingen.

10. Om terug te keren naar je website, klik je op Bewerken/Website bewerken.

Volgende stappen

• Je hoeft al je contacten niet handmatig in te voeren: