Marketinge-mailberichten maken

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Bouw contacten op met klanten door ze de mogelijkheid te bieden zich te abonneren op marketinge-mail, waaronder aanbiedingswaarschuwingen, promotie-evenementen of nieuwsbrieven. E-mailmarketingcampagnes kunnen het verkeer op je site verhogen.

Deze video is Les 17, Aan de slag met E-mailmarketing, uit de serie instructievideo‘s.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Open uw site.
    • Voor Websites + Marketing: scrol omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheer naast de website die u wilt wijzigen.
    • Voor digitale marketing: scrol omlaag naar Online marketing en selecteer Beheer naast de site die u wilt wijzigen.
  3. Open je e -mailmarketinggedeelte.
    • Voor Websites + Marketing: Vouw op je Dashboard Marketing uit en selecteer E -mailmarketing.
    • Voor digitale marketing: Selecteer op je Dashboard E -mailmarketing en vervolgens Campagnes .
  4. Selecteer Campagne opstellen of Opstellen.
  5. Selecteer een sjabloon om aan de slag te gaan.
    kies een sjabloon
  6. Geef je e-mail een naam, zodat je deze later terug kunt vinden. Dit is niet de onderwerpregel, maar een bestandsnaam.
  7. Gebruik de verschillende werkbalken om elementen toe te voegen, zoals tekst, afbeeldingen, titels en knoppen.
  8. In het rechterdeelvenster worden afbeeldingen weergegeven die op je site worden gebruikt en die je naar de banner of tekst van je marketingmail kunt slepen. Of je kunt nieuwe afbeeldingen uploaden.
    Sleep afbeeldingen naar een sjabloon
  9. Als je klaar bent met het opstellen van je marketinge-mail, klik je op Doorgaan.
  10. Gebruik het tabblad Geadresseerden om e-mailadressen in te voeren of een lijst met contactpersonen te kiezen. Selecteer Doorgaan.
  11. Gebruik het tabblad Details om de naam en het e-mailadres van de afzender aan te passen en om de onderwerpregel aan te passen. Kies of je het bijhouden van links, weergaven en sociaal delen wilt inschakelen of uitschakelen. Selecteer Verzenden wanneer alles er goed uitziet. Als je de mailing voor een andere keer wilt plannen, selecteer je Later verzenden en volg je de aanwijzingen.
  12. Je ziet nog een bevestiging. Sla op, annuleer of selecteer Ziet er goed uit. Verstuur het!