Marketinge-mailberichten maken

Bouw contacten op met klanten door ze de mogelijkheid te bieden zich te abonneren op marketinge-mail, waaronder aanbiedingswaarschuwingen, promotie-evenementen of nieuwsbrieven. E-mailmarketingcampagnes kunnen het verkeer op je site verhogen.

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Open your site.
    • For Websites + Marketing and Premium Online Store: Scroll down to Websites + Marketing and select Manage next to the website you want to change.
    • For Digital Marketing: Scroll down to Online Marketing and select Manage next to the site you want to change.
  3. Open your email marketing area.
    • For Websites + Marketing: From your dashboard, select Marketing > Email.
    • For Digital Marketing: From your dashboard, select Email Marketing > Campaigns.
    • For Premium Online Store: From your dashboard, select Promote > Promote

Note: Premium Online Store steps are similar to the steps below, but slightly different.

4. Select Compose or Compose Campaign.
  5. Selecteer een sjabloon om aan de slag te gaan.
    kies een sjabloon
  6. Geef je e-mail een naam, zodat je deze later terug kunt vinden. Dit is niet de onderwerpregel, maar een bestandsnaam.
  7. Gebruik de verschillende werkbalken om elementen toe te voegen, zoals tekst, afbeeldingen, titels en knoppen. Zie het volgende artikel voor meer informatie: Maak je eerste e-mailcampagne aan.
  8. In het rechterdeelvenster worden op je website gebruikte afbeeldingen weergegeven, die je naar de banner of tekst van je e-mail kunt slepen. Je kunt ook nieuwe afbeeldingen uploaden.
    sleep afbeeldingen naar sjabloon
  9. Als je klaar bent met het opstellen van je marketinge-mail, klik je op Doorgaan.
  10. Gebruik het tabblad Geadresseerden om e-mailadressen in te voeren of een lijst met contactpersonen te kiezen. Selecteer Doorgaan.
  11. Gebruik het tabblad Details om de naam en het e-mailadres van de afzender aan te passen en om de onderwerpregel aan te passen. Kies of je het bijhouden van links, weergaven en sociaal delen wilt inschakelen of uitschakelen. Selecteer Verzenden wanneer alles er goed uitziet. Als je de mailing voor een andere keer wilt plannen, selecteer je Later verzenden en volg je de aanwijzingen.
  12. Er worden een of meer bevestigingsberichten weergegeven. Sla op, annuleer of selecteer Dat ziet er goed uit. Verzend!

Laat me zien hoe dit moet

Deze video is Les 17, Aan de slag met E-mailmarketing, uit de serie instructievideo‘s.