Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Meerdere hosting -IP -adressen gebruiken voor taakverdeling

Wanneer je taakverdeling configureert, kun je de standaardinstelling of taakverdeling tussen regio's kiezen.

Met standaard taakverdeling worden aanvragen gelijkmatig over de groep servers verdeeld. Als een van de servers niet beschikbaar is, kan het 15 tot 30 seconden duren voordat de volgende op de lijst reageert.

Als je site op meerdere hostingservers draait, kun je meerdere hosting -IP -adressen toevoegen zodat deze worden verdeeld.

U kunt bijvoorbeeld twee servers gebruiken — de ene is ingesteld op de VS en de andere op Europa. Met deze configuratie worden van de 21 Amerikaanse aanvragen er 20 naar de Amerikaanse server gestuurd en één naar de Europese server. Van de 21 Europese aanvragen worden er 20 verzonden naar de Europese server en één naar de Amerikaanse server.

Met deze configuratie zie je af en toe verzoeken uit de VS die de Europese server bereiken. Deze methode voorkomt overbelasting van een enkele server. Deze configuratie is hard-coded, dus je kunt het aantal verzoeken niet wijzigen. Als je in dit scenario de kans wilt verkleinen dat Amerikaanse gebruikers de Europese servers bereiken, kun je drie hosting -IP's toevoegen, waarvan er twee zijn ingesteld op de VS en één op Europa.

Opmerking Met de Firewall voor websitebeveiliging kunt u configureren welke server verantwoordelijk moet zijn voor de meeste aanvragen per regio door NGINX te gebruiken weight parameter .

Meer informatie

Stel IP -adressen in voor taakverdeling en failover -back -uphosting