Meerdere website-leden toevoegen

Exclusieve ledenpagina’s van Website Builder kunnen alleen worden bekeken door mensen die een e-mail ontvangen met een persoonlijke link. Je kunt meerdere leden toevoegen door een spreadsheet met namen en e-mailadressen te importeren. (Of je kunt leden één voor één toevoegen.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's members-only pages.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op het venster Pagina’s rechtsboven en zoek naar een bestaande exclusieve ledenpagina (zoek naar het slot).
    klik in het menu op leden beheren
  4. Klik op de drie stippen rechts van de naam van de pagina en selecteer Leden beheren.
  5. Op de nieuwe webpagina Leden die wordt geopend, klik je rechtsboven op Leden toevoegen.
    klik op leden toevoegen
  6. Het tabblad Meerdere importeren biedt twee opties:
    klik op bladeren of voorbeeld ophalen
    • Klik op Bladeren en ga naar een bestaande spreadsheet met namen en e-mailadressen.
    • Klik op Voorbeeld ophalen om een reeds ingedeelde spreadsheet te downloaden waar je namen en e-mailadressen aan toe kunt voegen.

Opmerking: De spreadsheet moet ingedeeld zijn als een CSV- (door komma’s gescheiden waarden), XLS-, of XLSX-bestand . Anders accepteert Website Builder je geüploade bestand niet.

7. Tot slot kun je, voordat je het bestand uploadt, Nieuwe leden via e-mail informeren selecteren om ze een link naar de pagina te sturen. (Bestaande leden krijgen de link zonder een nieuwe e-mail te ontvangen.)
    selecteer selectievakje en klik op toevoegen

Opmerking: Klik op Voorbeeld als je een voorbeeld wilt bekijken van de e-mail die je uitgenodigde leden ontvangen.

8. Als je klaar bent, klik je op Toevoegen om het bestand te uploaden. Als het is geüpload, geeft Website Builder een lijst met e-mailadressen weer waarmee ingelogd kan worden en waarmee exclusieve ledenpagina’s bekeken kunnen worden.
    nieuwe namen worden in de lijst weergegeven