Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Meld je aan bij Geavanceerde e -mailbeveiliging

Meld je aan bij Geavanceerde e -mailbeveiliging (een partnerschap met Proofpoint) om je account te beheren, inclusief je versleutelingsfilters en berichten in quarantaine.

1. Open Geavanceerde Email Security
  2. Selecteer Microsoft 365 -account en meld je aan bij je account.
    Selecteer de knop Microsoft 365

Opmerking: je wachtwoord voor geavanceerde e -mailbeveiliging kan anders zijn dan je Microsoft 365 -wachtwoord. Als je je niet kunt aanmelden, moet je je wachtwoord opnieuw instellen .