Meld je aan bij webmail

Maak kennis met je nieuwe webmail, Outlook op het web! Dit is wat je kunt verwachten wanneer je je voor het eerst aanmeldt.

1. Meld je aan bij webmail op email.godaddy.com . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (dezelfde authenticatie als Workspace Email). Maak een bladwijzer van deze pagina voor eenvoudige toegang.
    • Als je webbrowser je gebruikersnaam en wachtwoord automatisch invult, zorg er dan voor dat dit je Microsoft 365 e-mailadres en wachtwoord gebruikt, niet je GoDaddy-accountgegevens.
      Aanmeldingspagina voor Microsoft 365 webmail

Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

2. Als je dat nog niet hebt gedaan, voer je een herstelmailadres in en selecteer je Opslaan & Doorgaan . Je kunt je herstelmailadres op elk gewenst moment wijzigen.
    beveilig je account voeg een herstelmailadres toe
  3. Wil je aangemeld blijven op dit apparaat? Selecteer Ja of Nee .
    blijf aangemeld bij de webmailprompt
  4. Volg de aanwijzingen om te ontdekken wat je kunt doen met Microsoft 365 en Outlook.
    Welkom bij de diavoorstelling van Microsoft 365
  5. Open Outlook door het pictogram aan de linkerkant te selecteren. Hiermee ga je naar je nieuwe inbox.
    selecteer het Outlook -pictogram om je inbox te openen
  6. Selecteer Nieuwe e -mail om je eerste e -mail te verzenden met Outlook op het web!
    Nieuwe e -mailknop om e -mail te verzenden