Menu Expert Services

Soms heb je een ervaren serverbeheerder nodig voor gecompliceerde taken zoals het optimaliseren van databases, het configureren van firewalls of het verplaatsen van inhoud. Om in die tijd te helpen, hebben we verschillende Expert Services gecreëerd.

De onderstaande Expert Services lijst bevat details over de extra hulp die we kunnen bieden. Elk van deze services gaat verder dan de ondersteuning die we gratis bieden bij de meeste van onze producten. Bel deze supportteams voor prijzen van Expert Service:

Onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.

Opmerking: als je niet ziet wat je nodig hebt in deze lijst, kunnen we dit mogelijk nog steeds voor je doen. Bel ons over een aangepast serviceverzoek .

Services door experts

Servicenaam Beschrijving Tijd
Geavanceerde prestatieanalyse en beveiligingsaudit Krijg een gedetailleerde analyse van hoe je je server kunt afstemmen voor optimale prestaties.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Apache -optimalisatie Stem je Apache -server af voor topprestaties.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Toepassingsondersteuning Installeer webtoepassingen zoals WordPress, Joomla of Drupal.

Voor Linux -hosting (cPanel), VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Reparatie verbindingsstring Krijg hulp bij het oplossen van verbindingsstringfouten.

Voor Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Content- of databaseherstel Herstel de bestanden van een hostingaccount of een database vanuit een beschikbare back -up.

Voor webhosting en klassieke hosting, beheerde WordPress.

72 uur
Contentmigratie Verplaats de inhoud van je website van een willekeurige host/server naar GoDaddy.

Voor VPS/Dedicated Servers, Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), Beheerde WordPress, Web- en klassieke hosting.

7-10d
Database back -upscript Krijg hulp bij het instellen van automatische databaseback -ups.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Database zoeken en vervangen Krijg hulp bij het bijwerken van de URL's in je database om ervoor te zorgen dat je site naar de juiste plaatsen linkt.

Voor Linux -hosting (cPanel), VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Databasebeheer Krijg hulp bij het importeren, exporteren, repareren, back -uppen of herstellen van je database.

Voor Linux -hosting (cPanel), VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Schijfruimtecontrole Ontvang een audit van je schijfruimtegebruik en aanbevelingen om schijfruimte vrij te maken.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
DNS ingesteld Stel DNS in voor maximaal drie domeinen.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Back -upconfiguratie via Configuratiescherm (voor één domein of een volledige server ) Krijg hulp bij het instellen van automatische back -ups voor één domein of voor een hele server.

Voor GoDaddy VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Domeinnaam ingesteld Stel 3 (of minder) domeinen in op het configuratiescherm van je server.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
E -mailmigratie Zie E -mailupgrade en migratiepaden .
E -mail spambeoordeling Identificeer spamproblemen met je server.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Zoek en vervang tekst in bestanden Vervang een tekstreeks zoals een domeinnaam, absoluut pad of URL in de bestanden van een website.

Voor alle hosting- en serverproducten, inclusief Beheerde WordPress.

72 uur
Configuratie firewallregel (Linux) Software -firewallregels toevoegen aan of verwijderen uit je iptables.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Hosting herstellen Herstel de bestanden van een gedeeld hostingaccount en meerdere databases vanaf een beschikbare back -up.

Voor webhosting en klassieke hosting; Linux Gedeelde hosting (cPanel; Windows Gedeelde hosting (Plesk).

72 uur
.htaccess -bestand verandert Breng wijzigingen aan in het .htaccess -bestand in je Linux -hostingaccount.

Voor Linux -hosting (cPanel), Beheerde WordPress, VPS/Dedicated Servers

72 uur
Inbraakpreventie Stel inbraakpreventie in om brute force- en DDoS -aanvallen te stoppen.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Server.

72 uur
Memcached installeren Installeer Memcached om caching op je server te ondersteunen.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
my.cnf -bestand verandert Breng wijzigingen aan in een MySQL -configuratiebestand.

Voor Linux -hosting (cPanel), Beheerde WordPress, VPS/Dedicated Servers.

72 uur
MySQL -optimalisatie Optimaliseer MySQL voor topprestaties.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Toestemmingen/eigendomscontrole Onjuiste machtigingen kunnen de functionaliteit van de site belemmeren en je site minder veilig maken. Een toestemmingsaudit kan ervoor zorgen dat je site correct en veilig werkt.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
PHP -configuratiewijzigingen Krijg hulp bij het verfijnen van je PHP -instellingen, zodat je toepassingen werken zoals jij dat wilt.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
PHP -module installatie Installeer 3 modules.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
PHP -upgrade Werk PHP bij naar de nieuwste versie.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
Server verharding Krijg hulp bij het uitschakelen van oudere versies van TLS, zodat alleen TLS 1.2 wordt gebruikt.

Voor GoDaddy Linux VPS/Dedicated Servers.

72 uur
SQL Server Express installeren Installeer SQL Server Express op je server.

Voor VPS/Dedicated Servers.

72 uur
web.config -bestand verandert Breng wijzigingen aan in een web.config -bestand.

Voor Windows -hosting (Plesk), Windows VPS/Dedicated Servers

72 uur
Windows Firewall -configuratie Stel de firewall in voor je Windows -server.

Voor Windows VPS/Dedicated Servers.

72 uur