Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Met een wachtwoord beveiligde mappen in Plesk -hosting

Als je de toegang tot mappen op je website wilt beperken, kun je de ingebouwde wachtwoordbeveiliging van je hostingaccount gebruiken.

Opmerking: Deze functie biedt geen typische aanmeldingservaring voor leden, zoals een bank- of winkelsite. Dergelijke functies vereisen databases en zijn veel complexer.

Om mappen met een wachtwoord te beveiligen

1. Klik in Plesk, in het gebied voor de website van de domeinnaam die je wilt gebruiken, op Meer weergeven .
  2. Klik op Met een wachtwoord beveiligde mappen .
  3. Klik op Beschermde map toevoegen .
  4. Voer de mapnaam in (beginnend bij de hoofdmap van uw domeinnaam) en de titel van het beschermde gebied en klik vervolgens op OK .

Nadat je de map hebt beveiligd, moet je gebruikers toevoegen die zich daarbij kunnen aanmelden.

Om gebruikers te maken

1. Klik in het gebied Totaal beschermde mappen op de naam van de map die u wilt gebruiken.
  2. Klik op Nieuwe gebruikers toevoegen .
  3. Vul de velden op het scherm in en klik op OK .

Nu kunnen alleen bezoekers die een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, de inhoud ervan bekijken.