Microsoft 365-e-mailabonnementen vergelijken

Dit is inbegrepen bij elk abonnement op Microsoft 365E van GoDaddy. Met deze abonnementen krijg je e-mail die gebouwd is op de domeinnaam van jouw website, waardoor je professioneel overkomt en je klanten gerust kunnen zijn over met wie ze communiceren.

Wanneer je je abonnement kiest, kan je ook het aantal gebruikers kiezen die elk hun eigen e-mailaccount krijgen. Alle prijzen zijn per gebruiker.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

Professionele e-mailabonnementen

Microsoft 365-e-mailabonnementen zonder Office-apps.

Starter E-mail

Dit pakket verschijnt alleen als bundel in combinatie met andere producten van GoDaddy, en is hetzelfde als E-mail Essentieel. Wanneer Starter E-mail verlengd wordt, krijgt deze een upgrade naar E-mail Essentieel.

E-mail Essentieel

Dit pakket bevat professionele e-mail gebouwd op je domeinnaam, agenda, en contacten synchroniseren op mobiele apparaten en e-mailclients. Er wordt 10 GB e-mailopslag bij geleverd.

E-mail Plus

Als het pakket E-mail Essentieel je bevalt maar je wilt meer opslag, biedt dit pakket dezelfde functies met 50 GB opslag erbij.

Microsoft 365-pakketten

Microsoft 365-e-mailabonnementen met Office-apps.

Online Essentieel

Dit pakket biedt niet alleen 50 GB e-mailopslag, maar je krijgt ook OneDrive (1 TB), bestanden delen en online versies van de Office-programma’s waaronder Word, Excel en meer. Je krijgt toegang tot Office Mobile met apps voor Android- en iPhone-apparaten, berichtenuitwisseling en online vergadergesprekken of videovergaderingen via Teams.

Business Premium

Alle functies van Online Essentieel, plus desktopdownloads van de Office-programma's waar je zo dol op bent. Je kunt Office per gebruiker op tot wel vijf computers (pc of Mac) installeren en vijf tablets of smartphones. Je krijgt meer voor elkaar, waar je ook bent met offline toegang die je bestanden synchroniseert zodra je weer online bent.

Premium Security

Het ultieme abonnement! Het bevat alle programma’s, functies en apps van Business Premium, en ook onze Geavanceerde e-mailbeveiliging en add-ons voor e-mailarchivering.

Business Premium Enterprise

Dit pakket is gemaakt voor grotere organisaties die verbeterde opslag en nalevingsfuncties nodig hebben. Net als bij Business Premium krijg je alle programma’s die je nodig hebt, maar dan met de ProPlus-versie van Office Suite. Het komt met 100 GB e-mailopslag en uitbreidbare OneDrive-opslag. Onze GoDaddy-experts staan voor je klaar om je te helpen de beste oplossing voor je team te vinden.