Webbouwer Help

Mijn aanmeldingsformulier voor e-mailmarketing van GoDaddy wijzigen

Als je een aanmeldingsformulier voor e-mailmarketing aan je site toevoegt, kunnen je bezoekers zich aanmelden voor promotionele e-mails over je website. Hieronder volgt hoe je het formulier kunt aanpassen via de sectie Abonneren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Schuif omlaag naar de sectie Abonneren en klik op deze sectie.
    Klik op de sectie Abonneren
  4. Gebruik de velden in het deelvenster Abonneren voor het aanpassen van de kop van de sectie, het bericht voor gebruikers na abonnering en het label van de registratieknop. (Zie Een sectie toevoegen voor meer informatie over het wijzigen van secties.)
    Klik op een veld om de inhoud te wijzigen

Opmerking: Je wijzigingen in de deelvenstervelden worden automatisch opgeslagen en het uiterlijk van de sectie Abonneren wordt telkens als je een wijziging aanbrengt, bijgewerkt.

5. Een andere lay-out kiezen voor Abonneren:
  6. Apparaat Actie
    Desktop Klik op het menu Lay-outs, klik op de sectie Abonneren en kies een lay-out in het rechterdeelvenster.
    Klik in de desktopweergave op Lay-outs
    Telefoon/tablet Veeg naar rechts of links onder de huidige lay-out.
    In de mobiele weergave veeg je om een andere lay-out te kiezen

Opmerking: Als je een lay-out met een zwarte achtergrond kiest, kun je deze vervangen door een afbeelding. Klik op Bewerken en klik in het deelvenster Abonneren op Achtergrondafbeelding. (Zie Een foto toevoegen of wijzigen voor meer informatie.)

7. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, klik je op Voorbeeld weergeven en vervolgens op Publiceren. Er wordt daarna een pop-upvenster weergegeven waarin wordt vermeld dat je site is gepubliceerd.
  8. Als je wilt testen of de abonneringsprocedure voor bezoekers van je site werkt, klik je in het pop-upvenster op Mijn site weergeven.
  9. Wanneer je site wordt weergegeven, schuif je naar de sectie Abonneren, voer je je e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop Abonneren om je e-mailadres te verzenden.
    Test het formulier door je e-mailadres in te voeren en op de knop Abonneren te klikken

Opmerking: er wordt een bevestigingsbericht weergegeven, waarin wordt uitgelegd dat er een e-mailbericht wordt verzonden naar het opgegeven adres.

10. Controleer je e-mailaccount op het bevestigingsbericht en klik op de koppeling in het bericht. Vervolgens word je toegevoegd aan de e-maillijst van de site.