Mijn domeinbescherming downgraden

Downgrade je domeinbeveiliging om de extra beveiliging bij je domein te verwijderen. Als je de domeinbescherming downgradet, verwijder je de extra beveiliging tegen kapers en mislukte verlengingen. Je contactgegevens worden nog steeds vervangen door proxygegevens van onze serviceprovider voor privacy, Domains By Proxy® in het register en de WHOIS-database van GoDaddy.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je de downgrade uitvoert. Of selecteer het pictogram van het vinkje en Selecteer alles.
  3. Selecteer Eigenaarschap > Domeinbescherming downgraden.
    domeinbescherming downgraden
  4. Bekijk de opties voor het downgraden en kies het abonnement dat je wilt.
  5. Selecteer Bevestigen.
  6. Selecteer het vakje naast Ja, ik stem in met het verwijderen van mijn domeinbescherming voor het geselecteerde domein (of de geselecteerde domeinen) en selecteer dan Doorgaan.
  7. Verifieer je identiteit. We sturen de verificatiecode via sms of een authenticator -app als je authenticatie in twee stappen (2SV) gedurende minimaal 72 uur hebt ingeschakeld. Selecteer anders Wachtwoord verzenden en we sturen een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant.
  8. Voer de verificatiecode in en selecteer Verifiëren.

Zodra de wijzigingen zijn geaccepteerd, zie je een bevestiging dat het is gelukt. Het kan tot 90 minuten duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd.