Mijn abonnement voor domeinbescherming downgraden

Je kunt je abonnement voor domeinbescherming altijd downgraden. Als je downgradet naar basisbescherming van je privacy, worden de aanvullende functies van volledige bescherming verwijderd, waaronder het privéadres voor e-mail. Verder wordt de contactinformatie in de WHOIS-database van GoDaddy niet meer vervangen door proxygegevens. Ook ben je niet meer beschermd tegen pogingen tot overnamen en mislukte verlengpogingen. Als je downgradet van het abonnement voor ultieme bescherming, wordt de service voor Webbeveiliging Basis van die domeinnaam ook verwijderd.

1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarvoor je de downgrade uitvoert. Of selecteer het pictogram van het vinkje en Selecteer alles.
  3. Selecteer Eigenaarschap en dan Privacybescherming downgraden.
    domeinbescherming downgraden
  4. Bekijk de opties voor het downgraden en kies het abonnement dat je wilt.
  5. Selecteer Bevestigen.
  6. Selecteer het vakje naast Ja, ik stem in met het verwijderen van de bescherming voor het geselecteerde domein (of de geselecteerde domeinen) en selecteer dan Doorgaan.
  7. Verifieer je identiteit. Als je tweestapsverificatie meer dan 72 uur hebt ingeschakeld, sturen we de verificatiecode via sms of een app voor verificatie. Anders kun je Wachtwoord sturen selecteren en dan sturen we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.
  8. Voer de verificatiecode in en selecteer Verifiëren.

Zodra de wijzigingen zijn geaccepteerd, zie je een bevestiging dat het is gelukt. Het kan tot 90 minuten duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd.

Verwante stap

• Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid.