API-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn API -reselleraccount instellen

Nadat je je hebt aangemeld voor een API -reselleraccount , moet je je API -sleutel maken en een Good as Gold -account voor betalingstransacties instellen.

Opmerking: je kunt API -sleutels maken in zowel je reselleraccount als je GoDaddy -account. API -sleutels zijn gescheiden en kunnen alleen worden gebruikt in de accounts waarin ze zijn gemaakt. Ga naar de Developer Portal om een sleutel te maken in je GoDaddy -account.

Stap 1: Maak je Reseller API -sleutel

Genereer een API -sleutel en geheime code om rechtstreeks naar onze productieomgeving te bellen. We raden aan om eerst een test -API -sleutel te maken, zodat je de testomgeving kunt gebruiken om te controleren of deze goed werkt voordat je live gaat.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens API -sleutels .
  3. (Optioneel) Maak een API -sleutel voor de testomgeving.
    1. Selecteer Maken .
    2. Voer een naam in voor je API -sleutel en selecteer vervolgens Testen .
    3. Selecteer Opslaan . Er worden een API -sleutel en een geheime code voor de testomgeving weergegeven. Kopieer de geheime code en bewaar deze op een veilige plek - we kunnen deze niet opnieuw weergeven.
    4. Selecteer OK .
    5. Gebruik je test API -sleutel wanneer je je inhoud wilt verifiëren ten opzichte van onze OTE/testomgeving (met behulp van de basis -URLhttps://api.ote-godaddy.com ) alvorens live te gaan met oproepen naar de productieomgeving.
    6. Opmerking: De OTE/testomgeving is alleen voor testdoeleinden. Het is voorgefinancierd, dus het is gemakkelijker voor je om dingen uit te testen, maar is niet verbonden met de live-/productieomgeving. Producten of aankopen in de testomgeving worden niet overgedragen naar de live -omgeving, of andersom.

4. Maak een API -sleutel voor de productieomgeving.
    1. Selecteer Maken .
    2. Voer een naam in voor je API -sleutel en selecteer vervolgens Live .
    3. Selecteer Opslaan . Er worden een API -sleutel en een geheime code voor de productieomgeving weergegeven. Kopieer je geheime code en bewaar deze op een veilige plek - we kunnen hem niet opnieuw weergeven.
    4. Selecteer OK .
    5. Als je klaar bent voor productie, gebruik je je live API -sleutel om onze productieomgeving aan te roepen (met behulp van de basis -URLhttps://api.godaddy.com ).
  5. Selecteer Instellingen en vervolgens API -sleutels om zowel je test -API -sleutel als live API -sleutel te vinden.
    • Bekijk de API -documentatie voor aanvullende informatie over het verbinden met de test- of productieomgevingen.
  6. (Optioneel) Om een API -sleutel te beheren, selecteer je Instellingen , vervolgens API -sleutels en vervolgens Acties . Selecteer naast de sleutel die je wilt beheren hetalt -naam voor de afbeelding Meer menu.
    • Sleutel naar klembord kopiëren: Kopieer de geselecteerde sleutel naar je klembord.
    • Sleutel bewerken : Bewerk of wijzig de naam van je sleutel. Het hernoemen van de sleutel heeft geen invloed op de daadwerkelijke sleutel of de geheime sleutel.
    • Sleutelgeheim opnieuw maken : Genereer een nieuwe geheime sleutel als je je originele sleutel bent kwijtgeraakt of gecompromitteerd.
    • Sleutel verwijderen : Verwijder de sleutel volledig en verwijder deze uit je account.

Stap 2: Stel een Good as Gold -account in

Een Good as Gold -account is vereist om producten te kopen, zoals een domein. Dit is momenteel de enige manier om geld op je account te storten. De API trekt de vaste tarieven van je aankoop van dit account af, dus zorg ervoor dat je dienovereenkomstig financiert.

Opmerking: de GoDaddy API biedt geen betalingsprocessor of betalingsgateway. Om geld van je klanten te innen, moet je je eigen betalingsprocessors instellen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Instellingen laag saldo .
  3. Volg de instructies op het scherm om geld toe te voegen aan je Good as Gold -account . Dit gedeelte bevat de informatie die je nodig hebt om geld over te maken naar je account, waaronder je klantnummer.
    • Als je een melding wilt ontvangen wanneer je accountsaldo een bepaald bedrag bereikt, ga je naar Instellingen en vervolgens naar Instellingen laag saldo en stel je een minimumdrempel in. Je ontvangt een herinnering om je geld aan te vullen wanneer je saldo dat bedrag bereikt.