SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn beheerde SSL -certificaat instellen

Na jou Koop een beheerde SSL , dien een aanvraag in voor de website die je door ons wilt laten beveiligen.
  1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik op SSL -certificaten en vervolgens op Instellen naast de beheerde SSL die je instelt.
  3. Kies het hostingproduct dat je website bevat in het vervolgkeuzemenu.
    • Als je meer dan één website hebt, moet je de domeinnaam kiezen waarvoor de SSL wordt aangevraagd.
    • Je kunt ervoor kiezen om al het webverkeer naar de www -versie van je website te laten gaan (optioneel).
  4. Klik op Volgende.
  5. Je moet akkoord gaan met Siteaanpassingen, de SSL -abonneeovereenkomst en de Certificaatservicesovereenkomst en vervolgens op Activeren klikken.

Dat is alles! Je ontvangt een e -mail wanneer je beheerde SSL op je website is geïnstalleerd.