Mijn domein wijzigen

Je kunt bij de volgende typen hostingaccounts de domeinnaam wijzigen die je account gebruikt:

• Gedeelde hosting met cPanel
  • Gedeelde hosting met Parallels Plesk

Zie dit artikel als je niet zeker weet welk type hosting je hebt.

1. Klik in de tegel voor het account dat je wilt gebruiken op Instellingen.
  2. Selecteer een van de volgende optie op basis van het type domein dat je wilt gebruiken:
    Type domein Wat te doen...
    Geregistreerd in hetzelfde account Selecteer een domein van je account.
    Geregistreerd in een ander account Voer een domein of subdomein in.
    Subdomein van welk type domein dan ook Voer een domein of subdomein in.
  3. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op Domein wijzigen.

Andere typen accounts

Gebruik de volgende artikelen om het domein van andere typen account te wijzigen:

Volgende stap

• Start het gebruik van je account door op Beheren te klikken in de bijbehorende tegel.