Mijn domeinkolommen aanpassen

Je kunt de domeinkolommen aanpassen in het centrum voor domeinbeheer om specifieke details van je domeinnamen te bekijken. Je ziet meteen domeininformatie, zoals vervaldatums, instellingen voor automatisch verlengen en de status.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer Kolommen bewerken aan de rechterbovenkant van je lijst met domeinen.
    domeinprofiel toewijzen
  3. Selecteer het vakje naast de kolomopties die je wilt weergeven.
  4. Selecteer OK om de opties toe te passen.

Je kunt nu meteen de geselecteerde instellingen zien voor alle domeinen in je account.

Verwante stap

• Verwijder je keuzes door Standaardweergave herstellen te selecteren aan de onderkant van de lijst Kolommen bewerken.