Mijn domeinmap verwijderen

Als je een domeinmap niet meer nodig hebt, kun je die altijd verwijderen. Als je een map verwijdert, worden de domeinnamen in de map niet gewist.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer in het bovenste menu Instellingen en dan Mappen beheren.
    selecteer Mappen beheren
  3. Klik op het prullenmandpictogram naast de map die je wilt verwijderen.
  4. Klik op Ja, verwijderen om te bevestigen dat je de map definitief wilt verwijderen.