Mijn domeinmappen bewerken

Bewerk je domeinmappen en wijzig details zoals de naam en beschrijving. Je kunt ook wijzigingen aanbrengen in mapmachtigingen voor gemachtigden met toegang tot je domeinen .

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer het pictogram Mappen boven je domeinlijst, kies de map die je wilt bewerken en selecteer vervolgens Map bewerken .
    selecteer map bewerken
  3. Bewerk de mapgegevens indien nodig.
    Opmerking: De naam en beschrijving van de map Alle domeinen kunnen niet worden bewerkt.
  4. Kies het toegangsniveau voor gemachtigden door de machtigingen Beheertoegang en Toegang overdragen in of uit te schakelen.
  5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen toe te passen.