Mijn domeinmappen bewerken

Bewerk de details van je domeinmappen, zoals het wijzigen van de mapnaam en beschrijving. Je kunt ook wijzigingen aanbrengen in de mapmachtigingen voor gemachtigden met toegang tot je account.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer het pictogram Mappen boven je domeinlijst, kies de map die je wilt bewerken en selecteer vervolgens Map bewerken .
    selecteer map bewerken
  3. Bewerk indien nodig de mapnaam en beschrijving.
  4. Selecteer de machtigingsinstellingen voor gemachtigden met toegang tot uw account .
  5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen toe te passen.