Mijn domeinprivacy in- of uitschakelen

Schakel je domeinprivacy in of uit en wijzig welke contactgegevens voor je domein worden weergegeven in de openbare WHOIS -directory . Domeinprivacy van GoDaddy houdt je contactgegevens privé door je gegevens te vervangen door gegevens van onze privacyserviceprovider, Domains By Proxy & reg ;. Als je Domeinprivacy uitschakelt, worden de contactgegevens van je persoonlijke domein weergegeven in plaats van de vervangende gegevens in de openbare WHOIS -directory .

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je gaat bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Privacy in het actiemenu.
    • Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Privacy te zien.
  4. Selecteer Privacy inschakelen of Privacy uitschakelen
    • Wanneer je Domeinprivacy uitschakelt, vervangen we je domeincontactinformatie niet langer door gegevens van onze privacyserviceprovider, Domains By Proxy & reg ;. De contactgegevens van je domein worden weergegeven in de openbare WHOIS -directory .
  5. Selecteer Doorgaan.
    • Als je domein over domeinbescherming beschikt, moet je je identiteit verifiëren. Als tweestapsverificatie (2SV) gedurende ten minste 24 uur is ingeschakeld, voer je de code in die we via sms hebben verzonden of voer je de code van je authenticator-app in. Voer anders het eenmalige wachtwoord in dat we naar het e-mailadres van je registrant hebben gestuurd.

Je ziet een bevestiging van succes nadat je wijzigingen zijn opgeslagen. Het kan tot 24 uur duren voordat deze wijzigingen zijn bijgewerkt in de openbare WHOIS -directory .