Mijn e-mail instellen in Outlook 2010

Dit artikel gaat alleen over Workspace-e-mail. Klik hier voor instructies voor Office 365 Outlook 2010.

Je kunt je Workspace-e-mail instellen in Microsoft® Outlook 2010. We raden aan om het hulpprogramma voor installatie van Outlook te gebruiken om je e-mail automatisch in te stellen in Outlook 2010. Maar volg deze instructies als je zelf je e-mail wilt instellen.

Eerst moet je Outlook Easy Setup aanzetten in je Workspace-account. Dit maakt een autodiscover-record aan wat het instellen makkelijker maakt. Meer informatie over Outlook Easy Setup.

Waarschuwing: het hulpprogramma Outlook Easy Setup werkt alleen als je domein geregistreerd is in hetzelfde GoDaddy-account, met GoDaddy-naamservers. Als je domein ergens anders geregistreerd is, bekijk dan:
  1. Meld je aan bij je Workspace-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in je Workspace-account op het menu Tools.
  3. Selecteer Centrum voor e-mailinstellingen.
  4. Als je e-mail voor meerdere domeinen hebt ingesteld, selecteer je in de domeinlijst het domein dat je wilt gebruiken.
  5. Klik bij Outlook Easy Setup op de aan/uit-schakelaar, zodat deze op aan staat.

Je kunt je Workspace-e-mail nu instellen in Outlook 2010.

1. Open Outlook 2010.
  2. Als dit de eerste keer is dat je Outlook 2010 opent, zie je een welkomstscherm.
    1. Klik op Volgende.
      Welkomstscherm Outlook 2010, klik op Volgende
    2. Selecteer Ja en klik op Volgende.
      Selecteer Ja en klik op Volgende
  3. Als je al een e-mailadres hebt ingesteld in Outlook 2010, zie je het inbox-scherm.
    1. Klik op Bestand.
      Klik op Bestand
    2. Klik op Account toevoegen.
      Klik op Account toevoegen
  4. Controleer of E-mailaccount geselecteerd is en voer de gegevens van je Workspace-e-mail in.
    Veld Wat in te voeren
    Je naam De naam die je wilt weergeven als Afzender van je e-mails
    E-mailadres Je e-mailadres van Workspace
    Wachtwoord Het wachtwoord van je Workspace-e-mail
    Typ het wachtwoord opnieuw Het wachtwoord van je Workspace-e-mail, opnieuw
    Voer de gegevens van je Workspace-e-mail in
  5. Klik op Volgende.
    Klik op Volgende
  6. Outlook 2010 zal je instellingen testen. Mogelijk zie je een pop-upvenster met de vraag of je deze website toestaat om te configureren ... Selecteer Niet opnieuw vragen voor deze website en klik op Toestaan.
    Selecteer Niet vragen en klik op Toestaan
  7. Wanneer Outlook 2010 klaar is met instellen van je account verschijnt de melding Gefeliciteerd! Klik op Voltooien.
    Klik op Voltooien

Dat is alles! Je e-mail is nu ingesteld in Outlook 2010.

Volgende stap

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.