Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig mijn e -mailrouting voor Linux -hosting

Als je een Linux -hostingwebsite hebt maar een andere e -mailprovider wilt gebruiken (zoals Microsoft 365 ), moet je mogelijk je e -mailrouting bijwerken in cPanel.

  1. Log in op je GoDaddy -productpagina .
  2. Selecteer Webhosting en selecteer vervolgens Beheren voor je gewenste Linux -hostingabonnement.
    klik op beheren
  3. Selecteer cPanel-beheer.
  4. Selecteer E -mailroutering .
  5. Selecteer de vervolgkeuzelijst Domein en kies je domein.
  6. Kies je gewenste postwisselaar .
  7. Selecteer Wijzigen .

De door jou gekozen instelling voor de mailuitwisselaar is vetgedrukt.

Verwante stappen

Meer informatie