Mijn e-mailadres toevoegen aan Samsung E-mail in Android

Stap 4 van de serie Mijn Workspace e-mailaccount instellen.

Voeg je e-mail Workspace e-mailaccount toe aan Samsung E-mail op je Android-apparaat. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen vanaf je telefoon.

1. Open je app voor e-mail.
    Witte envelop op zwarte achtergrond met daaronder de tekst E-mail
    • Nieuwe gebruikers: je ziet het scherm om een E-mailadres in te stellen.
    • Bestaande gebruikers: selecteer Drie horizontale lijnen boven elkaar Menu, tik op Instellingen en selecteer Account toevoegen.
  2. Selecteer op het scherm E-mailadres instellen Overig.
    Selecteer de Overige optie voor e-mailadres instellen
  3. Typ je E-mailadres en Wachtwoord en klik op Aanmelden.
    Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik op Aanmelden
  4. Je app Samsung E-mail ontdekt automatisch de instellingen van je e-mailaccount. Daarna wordt de inbox van je e-mailadres geladen op je Android-apparaat.

Je e-mail is ingesteld op je Android-apparaat. Je kunt aan de slag! Als je je e-mail wilt toevoegen aan een ander apparaat, klik je op Vorige. Als alles is ingesteld, ga je naar de volgende stap!

Probleemoplossing

• Als Android je e-mailaccount niet automatisch kan ontdekken, kun je de volgende instellingen voor de server en poort instellingen:
    • IMAP binnenkomende server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-wachtwoord: Workspace-wachtwoord
    • SMTP uitgaande server: smtpout.secureserver.net:465 (of 587)
    • SMTP-wachtwoord: Workspace-wachtwoord
  • Ga voor meer stappen voor probleemoplossing naar Problemen oplossen met de configuratie van Workspace Email op Android.