Mijn e-mailadres van Microsoft 365 toevoegen aan Samsung E-mail op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je e-mailadres van Microsoft 365 toe aan Samsung E-mail op je Android-apparaat. Dan kun je up-to-date blijven met zakelijke e-mails vanaf je telefoon.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open je app E-mail op je Android.
  2. Tik op Menu en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik op Account toevoegen.
  4. Tik op Onderneming (afhankelijk van je versie, kan het zijn dat in plaats daarvan Microsoft Exchange ActiveSync wordt weergegeven).
  5. Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in samen met je wachtwoord en tik dan op Aanmelden. Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.
    Voer je e-mailadres en wachtwoord in en tik op Aanmelden

Opmerking: Als dit de eerste keer is dat je een e-mailaccount instelt, wordt je mogelijk gevraagd om het privacybeleid te accepteren en de e-mail-app toestemming te geven om oproepen te plaatsen en beheren.

Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam: Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor e-mail van Microsoft 365
    Server: outlook.office365.com
    Domein\gebruikersnaam: \[e-mailadres Microsoft 365] (voorbeeld: \eigenaar@coolexample.com)

6. Tik op Toepassen om beveiligingsinstellingen in te schakelen.
    Tik op Toepassen om beveiligingsinstellingen in te schakelen.
  7. Tik op Volgende om het handmatig instellen te voltooien (je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken).
    Tik op Volgende om configuratie-instellingen later te bewerken
  8. Tik op Activeren om de app Phone Admin te activeren.
    Tik op Activeren om de app Telefoonbeheer te activeren.
  9. Bewerk je accountnaam en tik op Gereed.
    Bewerk je accountnaam en tik op Gereed
  10. Je ziet een bevestiging dat je e-mailaccount van Microsoft 365 is toegevoegd aan je Android.
    Je e-mail is toegevoegd aan de Android-app Mail

Weergeven

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.