Mijn e-mailadres van Microsoft 365 toevoegen aan Samsung E-mail op Android

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Opmerking: We raden aan om de Outlook-app voor Android te gebruiken. Als je Outlook wilt downloaden, gebruik je de camera van je telefoon voor het scannen van deze QR code.
Outlook QR-code

Voeg je Microsoft 365-e-mailaccount toe aan je Samsung-app Email voor Android. Volgens kun je je zakelijke e-mails bijhouden waar je ook naartoe gaat.

1. Open de app Email op je Android.
    Witte envelop op zwarte achtergrond met daaronder de tekst E-mail
    • Nieuwe gebruikers: de tekst E-mail instellen wordt weergegeven.
    • Bestaande gebruikers: selecteer Drie horizontale lijnen boven elkaar Menu, tik op Instellingen en selecteer Account toevoegen.
  2. Tik Office 365.
    Scherm met verschillende e-mailclientopties, waaronder office 365, met een rood vierkant
  3. Voer je Microsoft 365-e-mailadres in en tik op Volgende.
    Microsoft-aanmelding
  4. Je wordt vervolgens omgeleid naar je aanmeldingspagina. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Microsoft 365 in en tik op Aanmelden. Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.
    Office 365-aanmeldingspagina
  5. Als meervoudige verificatie is ingeschakeld, volg je de aanwijzingen om een van de beschikbare opties in te stellen of verifieer je je account via een bestaande methode voor meervoudige verificatie. Als de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld, stel je meervoudige verificatie in de Microsoft Authenticator-app in.
  6. Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam: Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor e-mail van Microsoft 365
    Server: outlook.office365.com
    Domein\gebruikersnaam: \[e-mailadres Microsoft 365] (voorbeeld: \eigenaar@coolexample.com)

7. Machtig Samsung Email voor toegang tot je e-mailaccount. Schakel het selectievakje in naast Toestemming namens je organisatie te geven en tik op Accepteren.
    Schakel het selectievakje in en selecteer Accepteren
  8. De app Email controleert automatisch je instellingen. Tik onder Handmatig instellen op Gereed. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken.
    Handmatig instellen en de knop Gereed
  9. Bewerk je accountnaam (indien gewenst) en tik op Gereed. Deze naam is zichtbaar voor geadresseerden wanneer je e-mail verzendt. Het is dus misschien wenselijke om naar je bedrijf te verwijzen.
    Voer de naam in en tik op Gereed
  10. Microsoft 365 is nu ingesteld in je Samsung-app Email. Je Postvak IN wordt weergegeven.

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon