Websitebeveiliging en back-ups Help

Mijn Firewall webtoepassing (WAF) en CDN instellen

Als je een Websitebeveiliging Deluxe of Expres abonnement hebt, moet je mogelijk een paar stappen doorlopen om de Firewall webtoepassing (WAF) en het Netwerk voor contentlevering (CDN) in te stellen. Het Netwerk voor contentlevering (CDN) start automatisch, zodra de WAF is geactiveerd.

Opmerking: Als je abonnement voor domein en websitebeveiliging tot hetzelfde GoDaddy-account behoren, duurt het maar enkele minuten. Zodra de installatie is voltooid, kun je de DNS-records voor de aan de WAF gekoppelde website niet meer bewerken. Als je deze records wilt bewerken, neem dan contact op met de klantondersteuning.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Als je nog geen Websitebeveiliging hebt ingesteld, doe dat dan nu. Klik anders onderVolgende stappen op Setup.
    Instellen
  3. Klik op Activeren.
    Activeren
  4. Als je abonnement voor domein en websitebeveiliging tot hetzelfde GoDaddy-account behoren, duurt de installatie maar enkele minuten. Als je DNS in een ander account wordt gehost, moet je een paar extra stappen doorlopen.

Extra stappen voor elders gehoste DNS

1. Als je website elders op cPanel wordt gehost, klik op Begin automatische activering firewall. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord en we configureren automatisch je DNS voor je.
    cPanel automatische activering firewall
  2. Gebruik anders de link onder Interne domeinen om er zeker van te zijn dat je website correct wordt geladen.
    Intern domein
  3. Meld je aan bij het account waar de DNS wordt gehost en configureer het A-record zodat het naar onze website firewall leidt.
  4. Nadat het A-record is bijgewerkt, wordt het dashboard van de Websitebeveiliging bijgewerkt en toont het dat de functie is geactiveerd. Dit duurt max. 24 uur.
  5. Als je een firewall op je hostingserver hebt (zoals CSF of ModSecurity), raden we aan dat je onze IP-adressen toevoegt aan je whitelist (hieronder weergegeven). Omdat alle verbindingen met je hostingserver worden doorgegeven via onze firewall, worden we niet onbedoeld geblokkeerd als we op de whitelist staan.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22

Als je een Websitebeveiliging Ultiem-account hebt, wordt het Netwerk voor contentlevering (CDN) automatisch ingeschakeld nadat het IP-adres is gewijzigd.

Volgende stappen

• Wij bieden je een gratis SSL-certificaat aan. Het kan een paar uur duren voordat deze is gegenereerd en je domein moet eerst actief zijn met de WAF. Als je een ander SSL-certificaat wilt gebruiken, upload je je sleutel en certificaat.