Mijn gebruik van de website bekijken

Op de volgende manier kun je bekijken hoeveel ruimte je beheerde WordPress Pro-site gebruikt.

Opmerking: Pro-accounts zijn uitsluitend beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Om het gebruik van beheerde WordPress-websites te bekijken op een Basic-, Deluxe-, Ultimate-, of Developer-plan, ga je naar

.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt bekijken op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
  4. Klik in het gedeelte Gebruik op Website.
    beheerde wordpress gebruik van website

Opmerking: om te bekijken hoeveel ruimte alle websites in je plan gebruiken, klik je op Plan.