Help

Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Gen 3 beheerde of volledig beheerde server herstellen vanaf een back -up

De back-upfunctie voor beheerde of volledig beheerde servers stelt je in staat om je server terug te zetten in de toestand waarin deze zich bevond op het moment dat je de back-up hebt gemaakt (meer informatie). Deze back-up is een kopie van je gehele server. Het is dus niet mogelijk om afzonderlijke bestanden terug te zetten. Je kunt alleen de gehele server terugzetten in de toestand waarin de back-up is gemaakt.

Waarschuwing: je kunt een herstelbewerking niet ongedaan maken. Als je je server permanent herstelt, worden alle gegevens erop verwijderd en wordt deze ingesteld met de back -up die je hebt gemaakt.

Een back-up van je beheerde of volledig beheerde server terugzetten

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op Back-ups.
  5. Klik op Herstellen.
  6. Klik op Verzenden.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.