VPS4-hosting Help

Mijn Generation 4-servernaam wijzigen

Je kunt de servernaam voor de Generation 4-server als volgt wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt hernoemen op Beheren.
  4. Klik in de sectie Instellingen naast Servernaam op Wijzigen.
  5. Voer een naam in voor de server. De servernaam moet 1 tot 50 tekens lang zijn en mag alleen letters, cijfers, spaties, punten of koppeltekens bevatten.
  6. Klik op Opslaan. De nieuwe servernaam verschijnt in de Instellingen-lijst.