Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn herstel-e-mailadres instellen

Als je een herstelmailadres toevoegt, kun je je Microsoft 365 -wachtwoord online opnieuw instellen. Als je je wachtwoord ooit vergeet, kan er een link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naar je herstelmailadres worden gestuurd.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast het e -mailadres dat je wilt bewerken.
  3. Selecteer onder Accountinformatie Herstel -e -mailadres toevoegen. (Als je al een herstelmailadres hebt ingesteld en je dit wilt wijzigen, selecteer je Bewerken .)
  4. Voer je herstelmailadres in en selecteer Opslaan .

Je ziet een bevestigingsbericht om je te laten weten dat je herstelmailadres is toegevoegd.