Mijn herstel-e-mailadres instellen

Door het toevoegen van een e-mailadres voor herstel kun je online je Office 365-wachtwoord herstellen. Als je het wachtwoord vergeten bent, kun je een link naar je e-mailadres voor herstel laten sturen om je wachtwoord te herstellen.

1. Meld je aan bij je dashboard van E-mail en Office en ga naar Gebruikersinstellingen door naast het e-mailadres dat je wilt bewerken, op Beheren te klikken. (Als je geen accounteigenaar bent, begin je na het aanmelden op de pagina Gebruikersinstellingen.)
  2. Scrol naar Accountinformatie en klik op Herstel-e-mailadres toevoegen. (Als je al een herstel-e-mailadres hebt ingesteld en je wilt het wijzigen, klik je op Bewerken.)
    Klik op Herstel-e-mailadres toevoegen of Bewerken
  3. Voer je Herstel-e-mailadres in en klik op Opslaan.
    Voer je herstel-e-mailadres in.

Wanneer het gelukt is, verschijnt er een bevestigingsbericht.