Mijn Microsoft 365 -account bijwerken naar Exchange in Mail (iOS)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Open je iPhone of Instellingen iPad's.
  2. Om je Exchange -account toe te voegen, tik je op Mail > Accounts .
    Tik in Mail op Accounts
  3. Tik op Account toevoegen.
    Tik op Accounts in Mail
  4. Tik op Microsoft Exchange.
    Tik in het menu op Microsoft Exchange
  5. Voer je e-mailadres en een korte beschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of e-mailtype) in. Tik vervolgens op Volgende.
    Voer je e-mailadres en een bedrijfsbeschrijving in en tik op Volgende
  6. Tik op Log in om te bevestigen dat je je Microsoft Exchange-account wilt gebruiken.
    Tik op Log in om je aan te melden bij je Exchange-account
  7. Voer je wachtwoord in en tik op Aanmelden . (Mogelijk moet je je accounttype als Werk of School kiezen om door te gaan.)
    Voer het e -mailadres in en meld je aan

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, word je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

E-mail: Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor je e-mailadres van Microsoft 365
    Server: outlook.office365.com (dit is verplicht)
    Domein: Dit kun je leeglaten
    Gebruikersnaam: Je e-mailadres voor Microsoft 365

Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

8. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  9. Tik op Volgende. Je wordt mogelijk gevraagd om Toestemming namens je organisatie in te schakelen. Hierdoor kunnen Microsoft 365 en de app Mail samen worden gebruikt. Tik op Accepteren.
  10. Tik op Opslaan. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren en je instellingen hier bijwerken.
    Controleer de instellingen en tik op Bewaren
  11. Als je er klaar voor bent om je POP/IMAP -account te verwijderen, kun je nog steeds in Accounts > tik op het e -mailaccount > Account verwijderen > Verwijderen van mijn iPhone .

Je e -mail is nu ingesteld als een Exchange -account!