Mijn Microsoft 365 -account bijwerken naar Exchange in Mail (Mac)

Als je momenteel Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, schakel je dit over naar een Exchange -account. Dit zorgt ervoor dat je gegevens (inclusief e -mail, contactpersonen en agenda's) verbonden blijven met je e -mail en kunnen worden hersteld vanaf de server. Bovendien krijg je met Exchange veilige, snelle en betrouwbaardere e -mail.

Verplaats je gegevens

1. Open Mail .
  2. Selecteer in de menubalk Mail > Voorkeuren .
    E -mail geopend met de optie Voorkeuren ... boven Accounts ...
  3. Selecteer Accounts .
  4. Selecteer + (plus) > Uitwisselen & gt Doorgaan .
    Plus geselecteerd voor het openen van een nieuw venster met de Exchange -optie onder de lijst met accountproviders
  5. Voer je naam en e -mailadres in en selecteer Aanmelden .
  6. Selecteer opnieuw Aanmelden om Microsoft je e -mailadres en accountgegevens te laten vinden.
  7. Vul uw e-mailadres Wachtwoord en inloggen. (Mogelijk moet u kiezen voor uw account type als werk of school te gaan.)
  8. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  10. De app vraagt toestemming voor je account. Selecteer Accepteren .
  11. Selecteer Gereed om de apps te bevestigen die je met dit account wilt gebruiken. Je e -mailaccount is nu toegevoegd en je kunt het venster sluiten.
  12. Vergelijk je accounts om er zeker van te zijn dat al je e -mails, mappen, agenda's, contactpersonen en andere gegevens aanwezig zijn. Als er gegevens ontbreken in je e -mail, sleep je je e -mail van je POP- of IMAP -account naar je Exchange -account.

Zodra Exchange is toegevoegd en er geen gegevens ontbreken, is het veilig om het POP- of IMAP -account te verwijderen.

Verwijder je POP/IMAP -account

1. Selecteer in de menubalk Mail > Voorkeuren .
    E -mail geopend met de optie Voorkeuren ... boven Accounts ...
  2. Selecteer Accounts .
  3. Selecteer (min) onder het account dat je wilt verwijderen.
    Accounts -venster geopend met minteken
  4. Selecteer OK om het account te verwijderen.