Mijn Microsoft 365 -account bijwerken naar Exchange in Samsung Email (Android)

Waarschuwing: Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, worden je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gesynchroniseerd met de e -mailserver en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Maak een back -up van alle belangrijke gegevens voordat je deze stappen volgt. Raadpleeg uw klantprovider voor instructies.

Om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te ontvangen, moet je account geconfigureerd zijn als Exchange.

1. Open de e -mailapp van je Android.
    Witte envelop op rode achtergrond met E -mail eronder geschreven
  2. Tik opDrie horizontale lijnen op elkaar gestapeld Menu daninstellingen versnelling instellingen menu Instellingen .
  3. Als je klaar bent om je POP/IMAP -account te verwijderen, tik je op je e -mailadres, Verwijderen en vervolgens op Verwijderen om te bevestigen.
  4. Om je Exchange -account toe te voegen, tik je nog steeds in Instellingen op Account toevoegen .
  5. Tik op Office365 .
    Scherm met verschillende e -mailclientopties, waaronder Office 365 met rood vierkantje
  6. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende .
    Microsoft aanmelden
  7. Voer je e -mailadres en wachtwoord van Microsoft 365 in en tik op Aanmelden . Je moet mogelijk je accounttype kiezen als Werk of School , niet Persoonlijk , om door te gaan.
    Voer het e -mailadres in en meld je aan
  8. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit opnieuw instellen .
  9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
    • Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd om je gegevens handmatig in te voeren:
      • Gebruikersnaam : je Microsoft 365 e -mailadres
      • Wachtwoord : Je Microsoft 365 e -mailwachtwoord
      • Server : outlook.office365.com
      • Domein \ gebruikersnaam : \ [Microsoft 365 e -mailadres] (voorbeeld: \ jane@coolexample.com )
  10. Als je wordt gevraagd of je je probeert aan te melden bij Samsung Email, tik je op Doorgaan .
  11. Als je wordt gevraagd om toestemming te geven, tik je op Accepteren .
    • Als je een beheerder bent, vink dan het selectievakje naast Toestemming namens je organisatie aan , zodat je andere gebruikers deze prompt niet zien.
      Selecteer het selectievakje en accepteer
  12. Als je wordt gevraagd om beveiligingsinstellingen toe te passen, tik je op Toepassen .
  13. De e -mailapp controleert automatisch je instellingen. Tik onder Handmatige configuratie op Gereed . Je kunt op elk moment terugkeren en deze instellingen bewerken.
    Handmatige configuratie en knop Gereed
  14. Als je wordt gevraagd om beveiligingsfuncties op je apparaat te activeren, selecteer je Activeren .
    Activeer beveiligingsfuncties op je Samsung Email voor Android
  15. (Optioneel) Bewerk je accountnaam .
    Voer de naam in en tik op en Gereed
  16. Tik op Gereed . Deze naam is zichtbaar voor ontvangers wanneer je e -mail verzendt, dus je kunt hier je bedrijfsnaam gebruiken.

Je e -mail is nu ingesteld als een Exchange -account!

Verwante stappen

• Als Microsoft je account niet kan vinden en je wordt gevraagd om je gegevens handmatig in te voeren, controleer dan of het Autodiscover CNAME -record in je DNS -instellingen staat. Als dat niet het geval is, voeg je een CNAME -record toe met autodiscover voor de naam en autodiscover.outlook.com voor de waarde .