Mijn Microsoft 365 -account bijwerken naar Exchange in Samsung Email (Android)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Schakel je POP- of IMAP -account over naar Exchange om gegevensverlies te voorkomen en om de meest veilige, snelle en betrouwbare e -mail te krijgen.

1. Open de e -mailapp van je Android.
    Witte envelop op rode achtergrond met E -mail eronder geschreven
  2. Tik opDrie horizontale lijnen op elkaar gestapeld Menu > Instellingen .
  3. Als je klaar bent om je POP/IMAP -account te verwijderen, tik je op je e -mailadres, Verwijderen en vervolgens op Verwijderen om te bevestigen.
  4. Om je Exchange -account toe te voegen, tik je nog steeds in Instellingen op Account toevoegen .
  5. Tik op Office 365 .
    Scherm met verschillende e -mailclientopties, waaronder Office 365 met rood vierkantje
  6. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Volgende .
    Microsoft aanmelden
  7. Voer je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord in en tik op Aanmelden . Mogelijk moet je je accounttype als Werk of School kiezen om door te gaan.
    Voer het e -mailadres in en meld je aan
  8. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  10. Opmerking: als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd om je gegevens handmatig in te voeren:

Gebruikersnaam : je Microsoft 365 e -mailadres
    Wachtwoord : je Microsoft 365 e -mailwachtwoord
    Server : outlook.office365.com
    Domein \ gebruikersnaam : \ [Microsoft 365 e -mailadres] (voorbeeld: \ eigenaar@coolexample.com )

11. Geef Samsung Email toegang tot je e -mailaccount. Selecteer het selectievakje naast Toestemming namens je organisatie en tik op Accepteren .
    Selecteer het selectievakje en accepteer
  12. De e -mailapp controleert automatisch je instellingen. Tik onder Handmatige configuratie op Gereed . Je kunt op elk moment terugkeren en deze instellingen bewerken.
    Handmatige configuratie en knop Gereed
  13. Bewerk je accountnaam (als je dat wilt) en tik op Gereed . Deze naam is zichtbaar voor ontvangers wanneer je e -mail verzendt, dus je kunt hier je bedrijfsnaam gebruiken.
    Voer de naam in en tik op en Gereed

Je e -mail is nu ingesteld als een Exchange -account!