Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Microsoft 365 -e -mail toevoegen aan Outlook (Mac)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365 -e -mail toe aan Outlook voor Mac. Je bent dan klaar om zakelijke e -mails te verzenden en ontvangen.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Hier lees je hoe je die downloadt.)
  2. Selecteer in de menubalk Outlook > Voorkeuren .
    Selecteer Outlook en selecteer vervolgens Voorkeuren
  3. Selecteer Accounts .
    Selecteer Accounts
  4. Selecteer + (plus) > Nieuw account .
  5. Selecteer + en selecteer Nieuw account

Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk/School kiezen om door te gaan.

6. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan .
    Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan
  7. Voer je e -mailwachtwoord in en selecteer Aanmelden .
    Voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden
  8. Als meervoudige authenticatie (MFA) is ingeschakeld, volg je de aanwijzingen om een van de beschikbare opties in te stellen of verifieer je je account met je bestaande MFA-methode. Als de standaardinstellingen voor beveiliging zijn ingeschakeld, stelt u MFA in op de Microsoft Authenticator -app.
  9. Selecteer Gereed . Als je meer dan één account hebt, moet je beslissen welk account je als standaardaccount wilt instellen.
    Selecteer Gereed
  10. Je account wordt weergegeven en je e -mails worden geladen. Dit kan enkele minuten duren.