Mijn Microsoft 365 -e -mail toevoegen aan Outlook (Mac)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365 -e -mail toe aan Outlook voor Mac. Je bent dan klaar om zakelijke e -mails te verzenden en ontvangen.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het instellen van e-mail .

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Hier lees je hoe je die downloadt.)
  2. Selecteer in de menubalk Outlook > Voorkeuren .
    Selecteer Outlook en selecteer vervolgens Voorkeuren
  3. Selecteer Accounts .
    Selecteer Accounts
  4. Selecteer + (plus) > Nieuw account .
  5. Selecteer + en selecteer Nieuw account

Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk/School kiezen om door te gaan.

6. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan .
    Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan
  7. Voer je e -mailwachtwoord in en selecteer Aanmelden .
    Voer je wachtwoord in en selecteer Aanmelden
  8. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  9. Selecteer Gereed . Als je meer dan één account hebt, moet je beslissen welk account je als standaardaccount wilt instellen.
    Selecteer Gereed

Je account wordt weergegeven en je e -mail wordt geladen. Dit kan enkele minuten duren.