Mijn Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Mail (Mac)

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Je Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Mail. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen vanaf je Mac.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Open Mail. (Als dit de eerste keer is dat je Mail gebruikt, wordt het proces gestart als je de app opent.)
  2. Vanaf de menubalk selecteer je Mail > Account toevoegen.
    Klik in het Mail-menu op Account toevoegen
  3. Selecteer Exchange en Doorgaan.
    Exchange en Doorgaan
  4. Voer je Naam en Microsoft 365-e-mailadres in, en selecteer Aanmelden.
    Voer je naam en e-mailadres in, en meld je aan
  5. Opmerking: Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.

6. Selecteer nogmaals Aanmelden zodat Microsoft je e-mailadres en accountinformatie kan ophalen.
    Meld je opnieuw aan
  7. Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam: Je e-mailadres voor Microsoft 365
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor e-mail van Microsoft 365
    Interne URL: outlook.office365.com
    Externe URL: outlook.office365.com

8. Je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Microsoft 365. Voer het wachtwoord van je e-mail in en selecteer Aanmelden.
    Klik opnieuw op aanmelden
  9. Opmerking: Je wordt mogelijk gevraagd om toestemming te verlenen aan Microsoft 365. Selecteer het selectievakje om Toestemming namens je organisatie te geven en Accepteer.
    Verleen toestemming en Accepteer

10. Selecteer Gereed. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken.
    Selecteer app-instellingen en Gereed
  11. Je account wordt weergegeven en je e-mails worden geladen. Dit kan enkele minuten duren.
    Je Postvak IN wordt weergegeven in Mail

Weergeven

Meer informatie

Problemen met aanmelden?