Mijn Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Mail op iPhone of iPad

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365-e-mailadres toe aan de app Mail op je iPhone of iPad. Daarna kun je e-mails verzenden, ontvangen en organiseren.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Ga naar de Instellingen van je iPhone of iPad en tik op Mail.
  2. Tik op Accounts.
    Tik op Accounts in Mail
  3. Tik op Account toevoegen.
    Tik op Accounts in Mail
  4. Tik op Microsoft Exchange.
    Tik in het menu op Microsoft Exchange
  5. Voer je e-mailadres en een korte beschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of e-mailtype) in. Tik vervolgens op Volgende.
    Voer je e-mailadres en een bedrijfsbeschrijving in en tik op Volgende
  6. Tik op Log in om te bevestigen dat je je Microsoft Exchange-account wilt gebruiken.
    Tik op Log in om je aan te melden bij je Exchange-account
  7. Voer je wachtwoord in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk of School kiezen om door te gaan.)
    Voer je wachtwoord in en tik op Log in

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, word je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

E-mail: Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in
    Wachtwoord: Je wachtwoord voor je e-mailadres van Microsoft 365
    Server: outlook.office365.com (dit is verplicht)
    Domein: Dit kun je leeglaten
    Gebruikersnaam: Je e-mailadres voor Microsoft 365

8. Als je beheerder aanmelden met meervoudige authenticatie (MFA, ofwel verificatie in twee stappen) heeft ingeschakeld, moet je je account verifiëren.
  9. Tik op Volgende. Je wordt mogelijk gevraagd om Toestemming namens je organisatie in te schakelen. Hierdoor kunnen Microsoft 365 en de app Mail samen worden gebruikt. Tik op Accepteren.
  10. Tik op Opslaan. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren en je instellingen hier bijwerken.
    Controleer de instellingen en tik op Bewaren
  11. Dat is alles! Je Microsoft 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts.
    Je Office 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts

Weergeven

Meer informatie

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail op een telefoon.