Mijn Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Mail op iPhone of iPad

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365-e-mail toe aan Outlook voor iPhone en iPad. Je kunt vervolgens overal e-mails versturen en ontvangen.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

1. Open Outlook. (Heb je de app niet? Download deze dan via de iTunes App Store. Tik dan op Aan de slag, kies je voorkeuren en ga naar stap 4.)
  2. Tik op Menu > Tandwielknop Instellingen.
    Tik op het menupictogram met een huis
  3. Tik op Mailaccount toevoegen > Een e-mailaccount toevoegen.
    Een e-mailaccount toevoegen
  4. Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in en tik op Account toevoegen.
    Voer je e-mailadres in en tik op account toevoegen
  5. Als je beheerder meervoudige verificatie heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de verificatie-app in.
  6. Voer het wachtwoord van je Microsoft 365 in en tik op Aanmelden. (Je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.)
    Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
  7. Je Microsoft 365-account wordt nu weergegeven in Instellingen. Ga naar je Postvak IN om je e-mailadres te bekijken.
    Nieuwe Microsoft 365-e-mailaccount wordt weergegeven in Instellingen