Mijn Microsoft 365-e-mails doorsturen naar een ander e-mailaccount

Creëer een doorstuuradres voor e-mail zodat binnenkomende Outlookmails naar een ander e-mailaccount zoals Gmail of Yahoo gaan. Dit bespaart je tijd, omdat je niet meerdere e-mailaccounts hoeft te controleren.

Verplicht: Als je een e-mail wilt doorsturen naar een adres buiten je organisatie, moet je eerst het beleid voor je uitgaande spamfilter bewerken. Anders kun je de e-mail niet doorsturen naar een extern adres.

Bekijk aan de onderkant van de pagina een korte video over deze taak.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechtsboven Tandwielknop Instellingen Instellingen > Alle Outlook-instellingen bekijken.
  3. Selecteer Mail > Doorsturen.
    Doorsturen
  4. Vink het vakje aan om Doorsturen in te schakelen en voer het e-mailadres in waarop je doorgestuurde e-mails wilt ontvangen.
    Schakel doorsturen in en voer het e-mailadres in
  5. Vink het vakje aan om een kopie van doorgestuurde berichten te bewaren als je een kopie van je binnenkomende e-mail in je Outlook-inbox wilt bewaren. Als je dit niet aanvinkt, wordt de e-mail verwijderd uit je Outlook-account zodra deze is doorgestuurd.

6. Selecteer Opslaan. E-mails die naar je Outlook-account worden verstuurd, worden nu ook doorgestuurd naar je gewenste Postvak IN.

Weergeven