Mijn Microsoft 365-e-mails doorsturen naar een ander e-mailaccount

Opmerking: We zijn bezig een probleem met e-mails doorsturen op te lossen. Als je een foutmelding ziet, wacht dan een half uur en probeer het opnieuw. Of als alternatief: beheerders kunnen instellingen voor e-mails doorsturen aanpassen in het Exchange Admin Center (EAC). Meld je aan met je e-mailadres en je wachtwoord. Meer informatie van Microsoft.

Stel een doorstuurregel in, zodat inkomende berichten naar een ander e-mailaccount gaan, zoals Gmail of Yahoo. Dit bespaart je tijd, omdat je niet meerdere e-mailaccounts hoeft te controleren.

Als je een ander e-mailaccount naar je Microsoft 365-mail wilt doorsturen, lees dan dit artikel.

Verplicht: Als je een e-mail wilt doorsturen naar een adres buiten je organisatie, moet je eerst het beleid voor je uitgaande spamfilter bewerken. Anders kun je de e-mail niet doorsturen naar een extern adres.
  1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechtsboven Tandwielknop Instellingen Instellingen > Alle Outlook-instellingen bekijken.
  3. Selecteer Mail > Doorsturen.
    Doorsturen
  4. Vink het vakje aan om Doorsturen in te schakelen en voer het e-mailadres in waarop je doorgestuurde e-mails wilt ontvangen.
    Schakel doorsturen in en voer het e-mailadres in
  5. Vink het vakje aan om Een kopie van doorgestuurde berichten te bewaren als je een kopie van je binnenkomende e-mail in je Outlook-inbox wilt bewaren. Als je dit niet aanvinkt, wordt de e-mail verwijderd uit je Outlook-account zodra deze is doorgestuurd.
  6. Selecteer Opslaan. E-mails die naar je Outlook-account worden verstuurd, worden nu ook doorgestuurd naar je gewenste Postvak IN.