Mijn Microsoft 365-serverinstellingen vinden

Als je handmatig e-mailclients wilt instellen die Microsoft Exchange niet ondersteunen, moet je je serverinstellingen vinden. Gebruik je poortnummer (IMAP of POP) voor inkomende e-mail en je SMTP voor uitgaande e-mail.

Opmerking: Gebruik IMAP als je de keuze hebt, aangezien dit betere e-mailsynchronisatie biedt voor verschillende apparaten en accounts. Lees meer informatie over de verschillen tussen IMAP en POP.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > E-mail synchroniseren.
    Tabblad mail en e-mails synchroniseren

Je ziet de POP-, IMAP-, en SMTP-instellingen voor Microsoft 365.
Tabblad mail en e-mails synchroniseren