Mijn Microsoft 365-serverinstellingen vinden

Opmerking: Vanaf oktober 2022 kunnen accounts van Microsoft 365 die zijn ingesteld als POP en IMAP geen verbinding maken met hun postvakken in e-mailclients die basisverificatie gebruiken. Basisverificatie is een verouderde standaard in de bedrijfstak waarvan het gebruik binnenkort wordt gestaakt. We raden aan dat je je account bijwerkt om de Exchange-instellingen te gebruiken (afhankelijk van je e-mailclients wordt dit Office 365 of Microsoft 365 genoemd). Meer informatie van Microsoft.

We raden het gebruik van de Exchange-instellingen aan voor je Microsoft 365-account. Sommige e-mailclients ondersteunen Exchange echter niet. In dat geval moet je de serverinstellingen gebruiken om e-mail handmatig in te stellen. Gebruik je poortnummer (IMAP of POP) voor inkomende e-mail en je SMTP voor uitgaande e-mail.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > E-mail synchroniseren.
    Tabblad mail en e-mails synchroniseren

Je ziet de POP-, IMAP-, en SMTP-instellingen voor Microsoft 365.

Tabblad mail en e-mails synchroniseren

Opmerking: Lukt het niet om e-mail met SMTP in te stellen, dan is SMTP-verificatie van je account mogelijk uitgeschakeld. Je moet eerst SMTP-verificatie inschakelen.