Mijn MX-records controleren en beheren

Je moet over de juiste MX-records beschikken om e-mail te ontvangen. Ga naar het Workspace Control Center om je MX-records te controleren. Als de records niet kloppen, geven we je de juiste instellingen voor je POP- of IMAP-e-mailaccount.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Tools en vervolgens serverinstellingen.
    Toolmenu wordt geopend met de onderstaande keuze serverinstellingen
  3. Het venster MX-records wordt geopend, waarin staat of ze kloppen.
    MX-records toont dat MX-records kloppen

Opmerking: Het kan tot 48 uur duren voordat wijzigingen in de MX-record van je domein zijn voltooid.