Mijn e-mail van Microsoft 365 toevoegen aan Outlook op Windows

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je e-mailadres van Microsoft 365 toe aan Outlook 2016 (of nieuwer) voor een Windows-computer. Dan kun je onderweg e-mails versturen en ontvangen.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

1. Open Outlook. Heb je de app niet? Hier lees je hoe je die downloadt.
    Outlook-pictogram, blauwe envelop met witte o
  2. Ga meteen naar stap 3 als je een nieuwe gebruiker bent. Zo niet, selecteer Bestand en dan + Account toevoegen.
    Onder Accountgegevens, + Account toevoegen
  3. Voer je e-mailadres van Microsoft 365 in en selecteer Verbinden.
    • Als er al een ander e-mailadres in het vak E-mailadres staat, kun je het juiste e-mailadres selecteren uit het keuzemenu of het e-mailadres wissen en het juiste adres invoeren.
      Voer de e-mail in en selecteer Verbinden
  4. Voer het wachtwoord van je e-mail in en selecteer Aanmelden. Je moet mogelijk het accounttype Werk of school in plaats van Persoonlijk kiezen om door te gaan.
    Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
  5. Als je beheerder meervoudige verificatie heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de verificatie-app in.
  6. Als je een nieuwe gebruiker bent, kun je nog een e-mailadres invoeren en dan Volgende selecteren. Als dat niet het geval is, selecteer je Gereed.
    voeg nog een e-mailadres toe of selecteer gereed

Je Microsoft 365 is nu aan je Outlook toegevoegd.