Office 365 van GoDaddy Help

Mijn Office 365-e-mailadres toevoegen aan de Apple-app Mail (Mac)

Intro | Stap 1 | Stap 2 | Stap 3 | Stap 4 | Overzicht

Als je je e-mailadres wilt toevoegen aan je Apple-app Mail, heb je je Office 365-e-mailadres en wachtwoord nodig.

Je kunt verderop de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Open Apple Mail en klik op Mail (als dit de eerste keer is dat je Apple Mail instelt, wordt het proces voor het instellen van je e-mailaccount gestart zodra je de app opent).
  2. Klik op Account toevoegen.
    Klik in het Mail-menu op Account toevoegen
  3. Selecteer Exchange en klik op Doorgaan.
    Selecteer Exchange, klik op Doorgaan
  4. Voer je naam en Office 365-e-mailadres in en klik op Log in.
    Voer je naam, je e-mailadres en wachtwoord in en klik op Log in
  5. Klik opnieuw op Log in zodat Microsoft je e-mailadres en accountinformatie kan ophalen. Klik opnieuw op Log in

Opmerking: Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:

Gebruikersnaam = je Office 365-e-mailadres
    Wachtwoord = je Office 365-e-mailwachtwoord
    Interne URL = outlook.office365.com
    Externe URL = outlook.office365.com

6. Je wordt omgeleid naar het Office 365-aanmeldingsscherm. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Office 365 in en klik op Aanmelden.
    Klik opnieuw op Log in

Opmerking: Je wordt mogelijk als onderdeel van je aanmelding gevraagd om toestemming te verlenen aan Office 365. Schakel Toestemming namens je organisatie in en klik op Accepteren.
    Verleen toestemming en klik op Accepteren

7. Klik op Gereed (je kunt op elk gewenst moment terugkeren om deze instellingen te bewerken).
    Selecteer de app-instellingen en klik op Gereed
  8. Je account wordt weergegeven en er worden e-mailberichten geladen. Dit kan enkele minuten duren.
    Je Postvak IN wordt weergegeven in Apple Mail

Laat me zien hoe dit moet

Stap 4, laten we je eerste e-mail verzenden!

Meer informatie

Problemen met aanmelden?