Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn Reseller Hosting -account instellen

Nadat je een reseller -hostingabonnement hebt gekocht, moet je dit instellen voordat je het voor je klanten kunt configureren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het reseller -hostingaccount dat je wilt gebruiken op Instellen .
  4. Kies het domein dat je wilt gebruiken vanuit je account of voer er handmatig een in en klik op Volgende.
  5. Kies een datacenter dat zich dicht bij je klanten bevindt en klik op Volgende .
  6. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord voor WHMCS en klik op Voltooien.

Het kost een paar minuten om je reseller -hostingaccount in te richten. Als het klaar is, klik je op Ga naar Dashboard .

Opmerking: als je je account instelt met een geïnternationaliseerde domeinnaam , moet je de punycode -versie van de domeinnaam invoeren.